Fjorårsvinner til NM halvmaraton

NM-halvmaraton inngår i løpet 3-sjøersløpet, og blant andre toppløpere er fjorårsvinner Vienna Søyland Dahle påmeldt til årets utgave.
Vienna Søyland Dahle (Foto: Arrangør)

Men hun er ikke alene på startstreken lørdag 3. november. Arrangøren, GTI Friidrettsklubb, håper at deltaketallet passerer 3000 på løpsdagen. For her er det ikke for sent å melde seg på, slik det til tider er på andre mosjonsløp. På samme startstrek som Dahle, finner vi også mange andre navn som også kan komme tidlig i mål. Innehaver av løyperekord, Ørjan Grønnevig, kommer også for å forsvare tiden. Men med NM status varsles det at denne tiden kan ryke i år, og her får Grønnevig sterk konkurranse. For damene er det Susanne Wigene som innehar løyperekorden som skal jages av et stort felt raske damer, blandt dem Dahle.

Den akkurat i overkant av 21 km lange løypen går som navnet tilsier (3-sjøersløpet) rundt 3 innsjøer. Løypen som stort sett går på grus/tursti går rundt Stokkavatnet, Hålandsvatnet og Mosvatnet.

Previous Article

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ukens video

Ski Orienteering in Swedish Lapland

Today we have 6 months left until the opening of the World Ski Orienteering Championships on March 19th 2019. Now we long for sunny winter days, exiting courses and great competitions!

Slået op af World Ski Orienteering Championships 2019 i Onsdag den 19. september 2018

Arkiv