10 dager igjen til hytteplanmila

Med 10 dager igjen til start, er det alt for sent å melde seg på hytteplanmila.

De neste 3000 startplassene som arrangøren la ut, ble revet raskt bort. Det samme gjorde de 200 ekstra plassene som ble solgt på rekordtid. Det sier noe om hvor populært dette løpet har blitt. Et mosjonistbonanza uten sidestykke på et lite sted like utenfor Hønefoss. Og det er ikke bare Ringerikinger som står på startstreken. Det mange først og fremst har fått med seg er at Team Ingebrigtsen stiller til start i år for å jakte på rekord. Og alt annet en løyperekord ville komme som en overraskelse, og kanskje en skuffelse.

20. oktober kl 1330 går startskuddet, og bortsett fra eliten, får alle en starttid fra de passerer startmatta. Med så mange deltakere blir det mange startfelt denne dagen, med 2.30 minutt mellem hver gang det smeller.

At dette blir en løpsfest har det vel aldri vært noen tvil om for de nesten 3000 mosjononistene som skal løpe ei bortimot flat mil på asfalt. Og om værgudene i tillegg er på løpets side, vil nok deltakerne sette stor pris på deg som publikkum. For å delta selv, nei da er du alt for seint ute!

Next Article

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ukens video

Ski Orienteering in Swedish Lapland

Today we have 6 months left until the opening of the World Ski Orienteering Championships on March 19th 2019. Now we long for sunny winter days, exiting courses and great competitions!

Slået op af World Ski Orienteering Championships 2019 i Onsdag den 19. september 2018

Arkiv