Killian Jornet med ny bok – nå på norsk

Boken «summits of my life» av Killian Jornet har endelig kommet på norsk. Tittelen er uforandret. Men i norsk språk som er forkludret med engelske ord og utrykk, kunne vel neppe tittelen fått en bedre klang på norsk. 

Dette er en bok og drømmer og utfordringer i fjellet, som også er undertittelen på boken. Den handler om han virkeliggjør sine drømmer med løping i fjellene. Hvordan han sprenger grenser gang på gang med rekordraske bestigninger av mange av verdens høyeste fjell. Boken kan vel betraktes som mer lettlest enn hans forrige bok «Løpe eller dø», som for mange ble litt for filosofisk og kjedelig allerde etter halvlest bok. Vi gir denne boken en sjanse, og kommer med omtale/kritikk om en liten stund.

 

Next Article

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ukens video

Ski Orienteering in Swedish Lapland

Today we have 6 months left until the opening of the World Ski Orienteering Championships on March 19th 2019. Now we long for sunny winter days, exiting courses and great competitions!

Slået op af World Ski Orienteering Championships 2019 i Onsdag den 19. september 2018

Arkiv