Hytteplanmila 2019

Vi skriver i dag ikke mindre 283 dager igjen til startskuddet går i Hytteplanmila 2019. For mange andre løp som går rundt samme tidspunkt, er ikke engang planleggingen igang ennå. Men i Hytteplanmila er påmeldingen i full gang. Siden påmeldingen startet 5. desember er det allerede 1600 påmeldte, og er du ikke rask nå, får du ikke billett til løpefesten 19. oktober 2019. Det er lagt ut 3000 startplasser, men erfaringsmessig varer det ikke lenger før det er fullt.

Hytteplanmila er først og fremst en mosjonsbølge uten sidestykke. Men hytteplanmila har også hatt besøk av Norges beste løpere. I 2018 hadde løpet besøk av ikke ukjente Ingerbrigtsen brothers, som da ikke akkurat ble listefyll på resultatlistene.

At Hyttplanmila får gode inntekter av så enkelt arrangement er utvilsomt. Vi håper å tror et det også drypper noen kroner ned i kassa til den lokale friidrettsklubben med øremerking til rekruttering og oppfølging av unge friidrettsutøvere.

Next Article

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *